Paste cremoase cu porumb şi roşii
Săptămâna aceasta am fost pe fugă şi am fost nevoiţi să tot preparăm diverse mâncăruri rapide. Una dintre ele este aceasta.
Ingrediente
500 g paste în formă rotundă 1/4 cană ulei sare piper 2 căni boabe de porumb 2 căni roşii cherry, tăiate în patru 1/4 cană brânză cremoasă 1 cană corinadru tocat
Mod de preparare
Găteşte pastele în apă cu sare până când sunt al dente. Scurge-le şi lasă-le deoparte. Repune oala pe foc.
Încinge uleiul la flacără potrivită. Adaugă porumbul şi roşiile şi sotează-le cam 3 minute. Adaugă brânza cremoasă în oală şi amestecă. Lasă 2 minute pe foc. Adaugă sare şi piper după gust.
Repune pastele în oală şi amestecă-le bine cu sosul. Păstrează 2 linguri de coriandru, iar restul îl amesteci cu pastele. Serveşte imediat şi garniseşti cu restul de coriandru.
sursa: lifeasastrawberry.com