Paste cu ciuperci şi roşii coapte

Nu ai nevoie de ingrediente prea sofisticate pentru a pregăti o porţie de paste delicioase. Încearcă reţeta cu ciuperci şi roşii coapte.
Ingrediente
400 g roşii cherry, feliate 250 g ciuperci, feliate ulei 300 g paste 1 ceapă, tocată 4-5 căţei de usturoi, daţi prin răzătoare 4 linguri făină 650 ml lapte pătrunjel tocat, după gust sare piper
Mod de preparare – Paste cu ciuperci şi roşii coapte
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Aşezi roşiile şi ciupercile într-o tavă şi le stropeşti cu puţin ulei. Potriveşti de gust cu sare şi piper. Dai la cuptor 20-25 de minute. Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Căleşti ceapa împreună cu usturoiul 3-4 minute. Combini cu făina, apoi adaugi treptat laptele. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Ţii pe foc până când sosul începe să se îngroaşe, amestecând constant. Dacă vrei, poţi da sosul la blender pentru a fi mai fin. Amesteci pastele cu ciupercile, roşiile şi sosul obţinut. Serveşti cu pătrunjel.
Sursa http://lovegrowswild.com