Paste cu legume şi sos de roşii, reţeta pas cu pas

Din legumele pe care le ai prin frigider, poţi prepara un fel de mâncare absolut delicios şi pentru care nu trebuie să depui mult efort.
De ce ai nevoie pentru paste
400 g paste
1 ceapă
1 ardei verde
1 ardei roşu
2 linguri ulei
2 linguri sos de roşii
4-5 căţei de usturoi
porumb, din conservă
oregano
cimbru
busuioc
sare
Cum se prepară paste cu legume
Prepari pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi şi le speli sub un jet de apă rece.

Încingi uleiul în tigaie şi sotezi usturoiul pisat până când începe să-şi schimbe culoarea, apoi adaugi ceapa feliată şi mai ţii pe foc câteva minute, amestecând constant.

Adaugi ardeii feliaţi, sare, oregano, cimbru, după gust şi mai ţii pe foc până când se înmoaie legumele.

Adaugi pasta de tomate, porumb şi mai ţii pe foc 2-3 minute, amestecând constant. Pui pastele şi omogenizezi. Serveşti cu busuioc proaspăt.

Sursa http://hetalkamdar.com