Paste cu sparanghel şi gălbiori

paste cu sparanghel si galbiori jpeg

Această reţetă propusă de noi este ideală pentru o cină reuşită.

Ingrediente

300 g spaghete 250 g kaizer 300 g ciuperci (gălbiori) 200 g sparanghel conservat 50 g unt sare piper

Mod de preparare

Se fierb spaghetele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe pachet, pentru a fi „al dente”. Se scurg de apă şi se aşază într-o salatieră mare. Separat, se sotează ciupercile cu untul, timp de 8-10 minute, apoi se scot din unt şi se pun în salatieră. În untul rămas se rumeneşte kaizerul tăiat bucăţele, după care se scoate şi se pune în salatieră. La final de adaugă sparanghelul scurs de apa în care a fost conservat şi tăiat bucăţi. Se amestecă toate ingredientele din salatieră, cu grijă, ca să nu se sfărâme, se condimentează cu sare şi cu piper, după gust.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg