Paste napoletane cu ton

Cui nu-i plac pastele? Mai ales vara, când ai la îndemână ingrediente proaspete/ Aşadar ec mai aştepţi pentru a prepara paste napoletane cu ton?
De ce ai nevoie pentru paste napoletane cu ton
250 g paste
1 ceapă
4-5 căţei de usturoi
1 kg roşii
2 linguri ulei de măsline
busuioc proaspăt
1 conservă de ton bucăţi în suc propriu
Sare
Piper
Oregano
Cum se prepară paste napoletane cu ton
Toci ceapa şi o căleşti în ulei alături de căţeii de usturoi descojiţi întregi. După 1-2 minute iei usturoiul din tigaie şi pui în loc roşiile descojite şi tocate. Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi le scurgi. După ce s-au înmuiat roşiile şi s-a evaporat zeama, pui tonul scurs şi condimente după gust. Mai laşi 1 minut pe foc şi adaugi pastele, amesteci, iar la final pui frunzele de busuioc tocate.