Pateuri cu carne de curcan

pateuri cu carne de curcan jpeg

Pentru startul unei mese festive, aceste pateuri cu carne de curcan sunt aperitivul perfect.

Ingrediente

1 aluat-foitaj 500 g carne curcan 1 ceapă 1 lingură smântână 2 ouă verdeaţă 1 lingură ulei sare piper

Mod de preparare

Laşi foitajul să se dezgheţe în frigider. Tai ceapa mărunt şi treci carnea de curcan prin maşina de tocat. Le căleşti cu puţin ulei şi condimente, până când scade zeama lăsată şi carnea prinde puţină culoare. Dai deoparte, adaugi un ou, verdeaţa, smântână, sare şi piper şi omogenizezi compoziţia.

Încingi cuptorul. Tai aluatul în pătrate şi pe fiecare pui câte o linguriţă din compoziţia de carne. Aduci colţurile la mijlocul pătratului, le prinzi ca să nu se dezlipească şi ungi cu ou fiecare pateu format.

Aşezi pateurile într-o tavă tapetată, apoi le laşi la copt până se rumenesc, aproximativ 20-25 de minute. Se servesc calde.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg