Pătrăţele cu gem de zmeură

Din minunatul gem de zmeură pe care l-ai preparat în vara aceasta poţi face şi face şi aceste minunate pătrăţele cu gem de zmeură.
De ce ai nevoie pentru pătrăţele cu gem de zmeură
100 g unt topit
50 g zahăr alb
30 g zahăr brun
1 lingură esenţă de vanilie
2oo g făină
150 g fulgi de ovăz
1 praf de sare
150 g gem de zmeură
Cum se prepară pătrăţele cu gem de zmeură
Topeşte untul şi amestecă-l cu vanilia şi zahărul. Adaugă făina, fulgi de ovăz şi un praf de sare şi amestecă până se omogenizează, fără să aibă cocoloaşe. Dă deoparte o cană de compoziţie, iar pe restul pune-o într-o tavă unsă cu unt. Întinde gemul de zmeură, iar deasupra pune restul de aluat, rup fărâme. Dă prăjitura la cuptor aproximativ 30 de minute. Aşteaptă să se răcească înainte să tai prăjitura pătrăţele.
Sursa foto http://5boysbaker.com