Penne cu ciuperci

Healthy Vegan Rigatoni Mushroom Bolognese 1 8 jpeg

Pastele sunt alegerea ideală atunci când vrei să prepari o cină o rapidă şi săţioasă. Iar cele cu ciuperci sunt absolut delicioase.

Ai nevoie de

3 linguri ulei de măsline

1 ceapă roşie tocată mărunt

1 praf de sare

2 morcovi mici tocaţi mărunt

250 g ciuperci

½ linguriţă piper

½ lingură sos de soia

½ lingură ardei iute

2 căni roşii pasate

250 g paste

1-2 căţei de usturoi zdrobiţi

busuioc proaspăt

Pune uleiul la încins şi căleşte ceapa şi usturoiul. Adaugă un praf de sare, ciupercile tăiate, morcovii, sos de soia, piper, ardei iute şi găteşte până scade apa la ciuperci. Toarnă roşiile pasate, dă focul mic şi pune un capac pe vas. În alt vas pune apa la fiert şi când dă în clocot pune pastele. Scurge-le când sunt gata şi trece-le printr-un jet de apă rece. Pune-le peste sos şi amestecă. Mai lasă pe foc 1 minut. Înainte să serveşti presară busuioc tocat pe deasupra.

Sursa foto http://kannammacooks.com

http://kannammacooks.com