Peşte fiert în vin cu verdeţuri

Peştele este unul dintre cele mai aromate ingrediente, dacă ştii cu ce condimente sau ingrediente să-l asezonezi.
De ce ai nevoie pentru peşte fiert în vin cu verdeţuri
300 ml vin alb
200 ml apă
3 felii lămâie
1 ceapă
mărar proaspăt
pătrunjel proaspăt
cimbru proaspăt
3 căţei de usturoi
1 linguriţă sare
500 g file de peşte
felii de lămâie, pentru servit
verdeaţă, pentru servit
Cum se prepară peştele fiert în vin cu verdeţuri
Combini într-o cratiţă apa, vinul, feliile de lămâie, ceapa curăţată, mărar, pătrunjel, cimbru, după gust, căţeii de usturoi întregi şi sarea. Laşi să dea un clocot, apoi dai focul mai mic. Pui peştele şi acoperi. Laşi să fiarbă 5-8 minute, până când se pătrunde carnea. Serveşti peştele cu verdeaţă şi felii de lămâie.