Peşte fiert în vin cu verdeţuri

peste jpeg

Peştele este unul dintre cele mai aromate ingrediente, dacă ştii cu ce condimente sau ingrediente să-l asezonezi.

De ce ai nevoie pentru peşte fiert în vin cu verdeţuri

300 ml vin alb

200 ml apă

3 felii lămâie

1 ceapă

mărar proaspăt

pătrunjel proaspăt

cimbru proaspăt

3 căţei de usturoi

1 linguriţă sare

500 g file de peşte

felii de lămâie, pentru servit

verdeaţă, pentru servit

Cum se prepară peştele fiert în vin cu verdeţuri

Combini într-o cratiţă apa, vinul, feliile de lămâie, ceapa curăţată, mărar, pătrunjel, cimbru, după gust, căţeii de usturoi întregi şi sarea. Laşi să dea un clocot, apoi dai focul mai mic. Pui peştele şi acoperi. Laşi să fiarbă 5-8 minute, până când se pătrunde carnea. Serveşti peştele cu verdeaţă şi felii de lămâie.

Sursa https://www.theseasonedmom.com

https://www.theseasonedmom.com