Peste în crustă de pesmet şi sos pesto

Perfect pentru masa de prânz, peştele în crustă de pesmet şi sos pesto este delicios servit alături de o salată.
Ingrediente
¼ cană pesmet 900 g file de peşte Ulei de măsline Pentru sosul pesto 1 legătură mare de busuioc proaspăt 1 căţel de usturoi, curăţat şi mărunţit 1 lingură brânză parmesan ¼ cană ulei de măsline ¼ linguriţă sare
Mod de preparare
Încinge cuptorul.Pune pesmetul într-un strat subţire într-o tavă de copt. Pune tava la cuptor şi las-o 5 minute sau până când pesmetul se rumeneşte. Pune-l într-un bol şi lasă-l deoparte.
Pune în aceeaşi tavă hârtie de copt.
Amestecă busuiocul, usturoiul, brânza parmezan, uleiul de măsline şi sarea. Pune aouăle treptat şi amestecă până la omogenizare.
Pune sos pesto pe fiecare pate a fileurilor de peste apoi dă-le prin pesmetul pregătit anterior. Pune fileurile în tava pregătită. Stropeşte-le cu ulei de măsline şi pune tava la cuptor cam 10-12 minute.
Sursa: Not Enough Cinnamon