Peşte la cuptor

peste cuptor jpeg

Pentru un efel de mâncare gustos, şi, de ce nu şi rapid, pregăteşte un peşte la cuptor.

Ingrediente pentru peşte la cuptor

1 fitofag de 2 kg 400 ml vin alb 6 căţei de usturoi 2 ouă 1 ţelină mică 1 lingură unt oregano sare piper pătrunjel

Mod de preparare pentru peşte la cuptor

Cureţi peştele, îi înlături pielea şi-l tai bucăţi mari. Îl presari cu sare pe toate părţile şi‑l aşezi ­într-un vas termorezistent uns cu unt. Adaugi vinul şi usturoiul pisat.

Cureţi ţelina, o dai pe ­răzătoarea ­mică şi o presari ­peste peşte. Pui oregano şi piper, după gust, şi dai peştele la cuptor pentru 45 de minute. Fierbi ouăle, apoi le cureţi şi le tai sferturi. Când peştele la cuptor este ­gata, presari pătrunjel şi-l decorezi cu sferturile de ouă.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg