Peşte la grătar cu ardei

peste la gratar cu ardei jpeg

Nu există săptămână fără peşte. Iată şi o reţetă pentru a-ţi veni în ajutor.

Ingrediente

2 fileuri peşte 1 lămâie 3 ardei graşi (verde, galben, roşu) mărar sare piper ulei 50 g unt 2 căţei usturoi

Mod de preparare

Speli fileurile de peşte, elimini oasele şi le tamponezi cu şervete. Încingi un grătar, îl ungi cu puţin ulei şi aşezi peştele uscat, peste care ai presărat sare şi piper. Laşi 4-5 minute pe fiecare parte.

Topeşti untul într-o tigaie încinsă. Sotezi 2-3 minute usturoiul pisat şi adaugii ardeii tăiaţi fâşii. Sotezi în tigaie şi laşi până se mai înmoaie.

Seveşti peştele cu ardeii sotaţi, felii de lămâie şi mărar tocat.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg