Piept de pui aromat la grătar
Un preparat simplu şi apetisant, pieptul de pui aromat la grătar este numai bun pentru masa de prânz sau cină. Serveşte-l cu o salată verde, pentru un plus de savoare.
Ingrediente piept de pui la grătar
4-6 bucăţi piept de pui
2 căţei de usturoi, pisaţi
1-2 linguri sos picant
1 lingură miere
2 linguri sos de soia
1 lingură oţet
2 linguri maioneză
coriandru propaspăt, după gust
sare
piper
Mod de preparare – Piept de pui aromat la grătar
Într-un bol, amesteci usturoiul cu sosul picant, mierea, sosul de soia, oţetul, maioneza, sare şi piper, după gust. Pui bucăţile de carne într-o pungă resigilabilă şi combini cu sosul obţinut. Laşi la marinat 30 de minute.
Încălzeşti grătarul sau o tigaie tip grill. Rumeneşti puiul în jur de 5-6 minute, pe fiecare parte, până îşi schimbă culoarea. Serveşti cu coriandru tocat.