Piept de pui aromat la grătar

pui la gratar jpeg

Un preparat simplu şi apetisant, pieptul de pui aromat la grătar este numai bun pentru masa de prânz sau cină. Serveşte-l cu o salată verde, pentru un plus de savoare.

Ingrediente piept de pui la grătar

4-6 bucăţi piept de pui

2 căţei de usturoi, pisaţi

1-2 linguri sos picant

1 lingură miere

2 linguri sos de soia

1 lingură oţet

2 linguri maioneză

coriandru propaspăt, după gust

sare

piper

Mod de preparare – Piept de pui aromat la grătar

Într-un bol, amesteci usturoiul cu sosul picant, mierea, sosul de soia, oţetul, maioneza, sare şi piper, după gust. Pui bucăţile de carne într-o pungă resigilabilă şi combini cu sosul obţinut. Laşi la marinat 30 de minute.

Încălzeşti grătarul sau o tigaie tip grill. Rumeneşti puiul în jur de 5-6 minute, pe fiecare parte, până îşi schimbă culoarea. Serveşti cu coriandru tocat.

Sursa http://littlespicejar.com

http://littlespicejar.com