Piept de pui cu susan şi iaurt

Pentru tot mai mulţi dintre noi grija de a consuma puţine calorii a devenit tot mai importantă. Această reţetă cu pui te vor ajuta să obţii acest lucru în cel mai savuros mod.
Ingrediente
1 piept de pui mare 2 linguriţe de susan 2 linguri ulei sare piper
1 cutie de iaurt de 400 g
1 castravete
1 fir de usturoi verde
1 lingură ulei de măsline
frunze de salată şi de rucola
Mod de preparare
Tai pieptul de pui şuviţe, pe lungime, le condimentezi cu sare şi piper, după dorinţă. Le laşi să stea 15-20 de minute la rece, apoi le ungi cu ulei şi le frigi pe grătarul bine încins, pe ambele părţi. Între timp, prăjeşti uşor seminţele de susan într-o tigaie fără ulei şi le aşezi într-o farfurie. După ce friptura este rumenită, tăvăleşti bucăţile de carne prin seminţele de susan. Tai castravetele cubuleţe sau bastonaşe, le pudrezi cu sare şi le amesteci cu uleiul de măsline, usturoiul tocat mărunt şi iaurtul. Serveşti friptura cu sosul de iaurt şi cu salată.