Piept de pui cu verdeţuri şi lămâie la grătar

O reţetă sănătoasă, săţioasă dar şi foarte gustoasă, pieptul de pui cu verdeţuri şi lămâie la grătar este perfect pentru masa de prânz sau cină.
Ingrediente 450 g piept de pui 60 ml ulei de măsline 2 căţei de usturoi, pisaţi zeama şi coaja rasă de la 1 lămâie zeama şi coaja rasă de la 1 portocală ½ linguriţă busuioc ½ linguriţă oregano ½ linguriţă cimbru 2 linguri pătrunjel tocat sare piper
felii de lămâie, pentru servire
Pui uleiul, usturoiul, zeama şi coaja rasă de lămâie şi portocală, busuiocul, oregano şi cimbrul într-o pungă resigilabilă. Amesteci cu puiul, sigilezi şi laşi la marinat 30 de minute, la frigider.
Scoţi carnea din pungă şi o condimentezi cu sare şi piper, după gust. O rumeneşti pe grătarul încins sau pe o tigaie grill 4-5 minute, pe fiecare parte. Serveşti cu pătrunjel şi felii de lămâie.