Piersici umplute cu pastă de ton

Piersicile umplute cu pastă de ton reprezintă un aperitiv inedit și sofisticat, care combină dulceața piersicilor cu gustul intens și savuros al tonului.

piersici umplute cu ton jpg

Ingrediente

8 jumătăți de piersici din compot

150 g ton la conservă

100 g mascarpone

100 g nuci

1 lămâie

100 g mix de salată

verde

sare

piper

Mod de preparare

Scurgi tonul din conservă și îl pui într-un bol. Adaugi mascarpone și sucul de la jumătate de lămâie, și amesteci până obții o pastă omogenă. Condimentezi cu sare și piper după gust.

Iei jumătățile de piersici din compot și le usuci ușor cu un prosop de bucătărie. Umpli fiecare jumătate de piersică cu pasta de ton pregătită anterior, iar deasupra pui câte o jumătate de nucă.

Aranjezi piersicile umplute pe pat de salată.