Pilaf cu sfeclă roşie

pilaf cu sfecla jpeg

Orezul poate fi preparat cu ciuperci, cu carne sau cu măsline. Însă ce ai spune de o porţie de pilaf cu sfeclă roşie? Este pur şi simplu delicios!

De ce ai nevoie pentru pilaf cu sfeclă roşie

2 linguri ulei

1 ceapă

¼ ţelină

1 căţel de usturoi

150 g orez

100 ml vin roşu

500 ml supă de legume

2 sfecle medii, coapte

2 linguri unt

mărar

Cum se prepară pilaf cu sfeclă roşie

Toci ceapa şi ţelina şi le căleşti în ulei până când se înmoaie. Pui orezul şi după 3 minute torni vinul şi-l laşi până când scade. Torni supa de legume şi laşi să fiarbă până când se înmoaie orezul. Încorporezi sfecla roşie rasă, untul, usturoiul pisat şi mai laşi pe foc 5 minute. Serveşti cu mărar tocat.

Sursa http://sofiavonporat.com

http://sofiavonporat.com

Pilaf cu urzici

Pilaf cu urzici

Pilaf mănăstiresc

Pilaf mănăstiresc

Pilaf cu pui

Pilaf cu pui

Pilaf cu cârnaţi picanţi

Pilaf cu cârnaţi picanţi