Pilaf cu sfeclă roşie

Orezul poate fi preparat cu ciuperci, cu carne sau cu măsline. Însă ce ai spune de o porţie de pilaf cu sfeclă roşie? Este pur şi simplu delicios!
De ce ai nevoie pentru pilaf cu sfeclă roşie
2 linguri ulei
1 ceapă
¼ ţelină
1 căţel de usturoi
150 g orez
100 ml vin roşu
500 ml supă de legume
2 sfecle medii, coapte
2 linguri unt
mărar
Cum se prepară pilaf cu sfeclă roşie
Toci ceapa şi ţelina şi le căleşti în ulei până când se înmoaie. Pui orezul şi după 3 minute torni vinul şi-l laşi până când scade. Torni supa de legume şi laşi să fiarbă până când se înmoaie orezul. Încorporezi sfecla roşie rasă, untul, usturoiul pisat şi mai laşi pe foc 5 minute. Serveşti cu mărar tocat.
Sursa http://sofiavonporat.com