Plăcintă cu nectarine şi brânză de capră

Un desert de sezon, în care fructele proaspete se combină perfect cu aromata brânză de capră.
De ce ai nevoie pentru plăcintă
Pentru aluat
500 g făină
250 g brânză de capră
170 g unt rece
200 g zahăr
sare
1 crenguţă cimbru
1 ou
1 lingură lapte, pentru uns
2 linguri zahăr, pentru uns
Pentru umplutură
7 nectarine
3 linguri miere
50 g zahăr brun
3 linguri făină
1 lingură zeamă de lămâie
1 lingură esenţă de vanilie
Cum se prepară plăcinta cu nectarine şi brânză de capră
Pentru aluat, amesteci făina cu zahărul şi sarea. Încorporezi untul rece şi după ce capătă un aspect sfărâmicios, pui în compoziţie brânza de capră zdrobită şi cimbru. Împarţi aluatul în jumătate, înfăşori fiecare bilă în folie şi-l dai la rece 30 de minute.
Pentru umplutură, tai nectarinele cubuleţe şi le amesteci cu restul ingredientelor. Dai drumul la cuptor şi scoţi aluatul din frigider. Întinzi o foaie, pe care o aşezi într-o tavă tapetată, inclusiv pe margini. Pui umplutura, o nivelezi şi întinzi a doua foaie, pe care o tai fâşii. Formezi un grilaj din fâşii, le ungi cu lapte şi presari zahăr. Dai plăcinta la cuptor până când se rumeneşte.
Sursa foto http://sundiegoeats.com