Plăcintă foietaj cu brânză şi mărar

Cu un pachet de aluat foietaj poţi faci atât dulciuri, cât şi aperitive apetisante. Este cazul acestei plăcinte foietaj cu brânză şi mărar.
De ce ai nevoie pentru plăcintă foietaj cu brânză şi mărar
1 pachet foietaj
600 g brânză dulce
3 ouă
2 linguri griş
2 linguri smântână
1 legătură mărar
sare, piper, pudră de ardei iute
ulei
1 ou, pentru uns
Cum se prepară plăcinta foietaj cu brânză şi mărar
Toci mărarul şi-l amesteci cu restul ingredientelor. Condimentezi cu sare, piper şi pudră de ardei iute după gust. Desfaci foile de aluat foietaj şi le ungi cu unt. Le înţepi din loc în loc cu furculiţa şi torni umplutura de brânză. Ungi cu ulei foaia rămasă şi o pui deasupra. O ungi cu ulei şi o înţepi cu furculiţa. Dai plăcinta la cuptor până se rumeneşte.