Prăjitură cu ciocolată fără coacere

Cine nu vrea să stea cât mai puţin în bucătărie? Noi venim în întâmpinarea dorinţelor tale şi iată ce reţetă gustoasă îţi propunem:
Ce ai nevoie 1 cană cuşcuş 1 cană zahăr 85 g cacao 250 ml apă 1 praf sare
2 căni lapte
125 g zahăr
5 linguri făină de amidon
3 linguri cacao
coacăze
Cum se prepară
Torni apa într-un vas şi adaugi cuşcuşul,zahărul, cacaua şi praful de sare. Fierbi amestecul la foc mic, aproximativ 10 minute până când se îngroaşă. Îl laşi să se răcorească puţin, apoi îl torni într-o formă de tort cu fund detaşabil. Separat, pui toate ingredientele pentru umplutură şi le ţii la foc mediu până când compoziţia se îngroaşă. Torni cacaua peste
amestecul din forma de tort şi, când s-a răcit, dai prăjitura la frigider pentru cel puţin 2 ore. În momentul servirii, poţi decora feliile de tort cu coacăze.