Prăjitură cu fructe uscate. Reţetă de post

prajitura cu fructe uscate jpeg

Sunt de preferat fructele deshidratate, deoarece cele confiate au o concentraţie mare de zahăr, devenind astfel o adevărată bombă calorică. Fructele deshidratate ţi le poţi prepara în casă uscându-le la soare sau ţinându-le în cuptor 24 de ore, la o temperatură mică. Astfel pregătite, nu-şi pierd gustul delicios şi rămân bogate în antioxidanţi. Dacă ţi le cumperi din magazin, citeşte cu atenţie eticheta, pentru că le poţi confunda foarte uşor cu fructele confiate.

Ingrediente

800 g fructe uscate (merişoare, caise, stafide, mere, afine, piersici, prune, ananas, mango) 15 g praf de copt 260 g făină 600 ml suc natural de mere

Mod de preparare

Ţii fructele, tăiate cubuleţe, în suc aproximativ 1 oră. Separat, amesteci făina cu praful de copt şi le încorporezi, în ploaie, în fructe. Coci prăjitura într-o tavă tapetată, la foc mic, până când trece testul cu scobitoarea.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg