Prăjitură cu pere şi brânză de capră
O combinaţie care te va lua prin surprindere, dar, după ce o vei încerca, nu vei uita niciodată gustul şi va deveni repede una dintre prăjiturile tale preferate.
De ce ai nevoie pentru prăjitură cu pere şi brânză de capră
1 foaie foietaj
2 pere
50 ml suc de lămâie
2 linguri zahăr
120 g brânză de capră
1 crenguţă rozmarin
2 linguri miere
Cum se prepară prăjitură cu pere şi brânză de capră
Aşază hârtie de copt în tavă şi dă drumul la cuptor. Pune foietajul dezgheţat în tavă şi înţeapă-l din loc în loc cu o furculiţă. Fărâmiţează brânza de capră peste blat şi presară zahărul. Descojeşte perele, feliază-le, pune-le peste brânză şi stropeşte-le cu zeama de lămâie. Aşază deasupra crenguţa de rozmarin peste prăjitură şi dă-o la cuptor până ce aluatul se rumeneşte. Scoate prăjitura din cuptor şi după ce s-a răcorit toarnă mierea.
Sursa foto http://www.homeandplate.com