Prăjitură cu pere şi brânză de capră

prajitura cu branza si pere jpeg

O combinaţie care te va lua prin surprindere, dar, după ce o vei încerca, nu vei uita niciodată gustul şi va deveni repede una dintre prăjiturile tale preferate.

De ce ai nevoie pentru prăjitură cu pere şi brânză de capră

1 foaie foietaj

2 pere

50 ml suc de lămâie

2 linguri zahăr

120 g brânză de capră

1 crenguţă rozmarin

2 linguri miere

Cum se prepară prăjitură cu pere şi brânză de capră

Aşază hârtie de copt în tavă şi dă drumul la cuptor. Pune foietajul dezgheţat în tavă şi înţeapă-l din loc în loc cu o furculiţă. Fărâmiţează brânza de capră peste blat şi presară zahărul. Descojeşte perele, feliază-le, pune-le peste brânză şi stropeşte-le cu zeama de lămâie. Aşază deasupra crenguţa de rozmarin peste prăjitură şi dă-o la cuptor până ce aluatul se rumeneşte. Scoate prăjitura din cuptor şi după ce s-a răcorit toarnă mierea.

Sursa foto http://www.homeandplate.com

http://www.homeandplate.com