Prăjitură de post cu gem de prune şi aluat ras

prajitura gem ras jpeg

Dacă sunteţi în căutarea unui desert de post uşor de preparat, vă propunem astăzi o reţetă inedită: prăjitură de post cu gem de prune şi aluat ras.

Prăjiturile cu aluat ras este deosebită prin aspectul său diferit de al altor prăjituri. Ea merită încercată măcar o dată, cu atât mai mult pentru că se prepară uşor, rapid şi nu necesită ingrediente scumpe. Noi am ales pentru umplutură gemul de prune, dar puteţi opta pentru orice gem sau cremă doriţi.

Ingrediente

Pentru aluat - 60 ml ulei - 150 g zahăr - 300 g făină -1 plic praf de copt - 1 lingură oţet - 1 pliculeţ zahăr vanilat - un praf de sare - zeama de la o lămâie şi coajă rasă de lămâie

- 200 gr gem de prune

- 100 gr de zahăr

- miez de nucă (opţional)

Află modul de preparare pe adevarul.ro

adevarul.ro



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg