Prăjiturele din cereale cu fulgi de ciocolată

Fursecurile cu fulgi de ciocolată sunt preferatele copiilor şi îţi pot bucura papilele gustative şi ţie.
Ingrediente
12 linguri unt, la temperatura camerei 1/3 cană zahăr granulat 2/3 zahăr brun ½ linguriţă esenţă de vanilie 1 ou 1 cană făină ½ linguriţă praf de copt ½ linguriţă bicarbonat de sodiu 1 linguriţă amidon de porumb ½ linguriţă sare 1 cană fulgi de ovăz 1 cană cereale de orez 1 cană fulgi de ciocolată
Mod de preparare
Încinge cuptorul. Pregăteşte o tavă cu o foaie de copt.
În bolul unui mixer, bate untul, zahărul şi esenţa de vanilie, până când compoziţia devine pufoasă, cam 2-3 minute. Adaugă ouăle şi amestecă pentru incorporare.
Într-un bol separat, amestecă făina,praful de copt, amidonul de porumb, sare şi fulgii de ovăz. Amestecă la viteză mică. Pune în acestă compoziţie cerealele de orez şi fulgii de ciocolată. Amestecă folosind o spatulă. Acoperă şi lasă la frigider pentru 30 de minute.
Formează prăjiturelele şă pune-le în tava pregătită. Lasă-le la cuptor pentru 14-16 minute, sau până când se rumenesc. Lasă prăjiturelele să se răcească înainte să la pui la frigider, unde se vor răci complet.
Sursa: life made simple