Pricomigdale

pricomigdale jpeg

Răsfaţă-te la început de săptămână cu o gustare delicioasă.

Ingrediente (8 porţii)

300 g migdale 1 ou 150 g zahăr sau miere 1 fiolă esenţă vanilie

Preparare

Se opăresc migdalele, se lasă 2-3 minute în apă fiartă, se scurg şi se curăţă de pieliţă. Se mărunţesc în blender. Se amestecă migdalele cu zahărul (sau mierea) şi esenţa de vanilie. Se adaugă oul bătut bine şi se amestecă compoziţia cu mâna până se omogenizează. Se formează biluţe, care se turtesc puţin, se pun în tava tapetată cu hârtie de copt şi se coc în cuptorul preîncălzit circa 30 de minute, până se rumenesc uşor.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg