Pui cu legume la tigaie

O reţetă simplă şi sănătoasă, puiul cu legume la tigaie este foarte gustos şi uşor de preparat.
Ingrediente pentru pui cu legume la tigaie
2 bucăţi piept de pui
1 lingură oregano
1-2 linguri ulei
2-3 ardei graşi, feliaţi
½ ceapă, feliată
2 linguri usturoi, pisat
400 g roşii cherry, tăiate pe jumătate
50 ml vin alb
capere, după gust
1 lingură zeamă de lămâie
200 ml supă de pui
rucola, după gust
sare
piper
Mod de preparare – Pui cu legume la tigaie
Condimentezi puiul cu oregano, sare şi piper, după gust. Îl rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, 3-4 minute pe fiecare parte. Scoţi pe o farfurie. Căleşti ardeiul gras şi ceapa 4-5 minute. Adaugi roşiile, usturoiul, sare şi piper, după gust. Amesteci încă 4-5 minute.
Torni vinul şi laşi să dea uşor în clocot. Adaugi supa şi zeama de lămâie. Când lichidul începe să clocotească întorci puiul în tigaie. Ţii pe foc încă 10 minute sau până când carnea se pătrunde bine. Amesteci cu rucola şi caperele înainte de servire.
Sursa https://thenoshery.com