Pui cu orez şi spanac
Puiul poate fi gătit în numeroase combinaţii delicioase. Încearcă o reţetă cu orez şi spanac, gustoasă şi sănătoasă.
Ingrediente 6-8 pulpe de pui 2 linguri ulei sare piper 1 ceapă tocată 3 căţei de usturoi, pisaţi 450 ml fiertură de pui 200 g orez 700 g spanac
150 g iaurt
1 linguriţă pătrunjel tocat
1 linguriţă mărar tocat
1 căţel de usturoi pisat
oregano, după gust
sare
piper
Mod de preparare – Pui cu orez şi spanac
Condimentezi puiul cu sare şi piper, după gust. Amesteci toate ingredientele pentru sos într-un bol. Sărezi şi piperezi, după gust. Ungi bucăţile de carne cu sos, pe ambele părţi. Le rumeneşti într-o tigaie aproximativ 5 minute, pe fiecare parte. Transferi pe o farfurie.
Sotezi ceapa în aceeaşi tigaie 2 minute, apoi adaugi usturoiul şi mai amesteci 1 minut, până se înmoaie. Torni supa de pui şi potriveşti de sare şi piper, după gust. Combini cu orezul, apoi aşezi puiul deasupra. Ţii pe foc 20 de minute sau până ce puiul se pătrunde bine şi orezul devine fraged. Amesteci cu spanacul, 1-2 minute. Serveşti imediat.
Sursa https://diethood.com