Pui în sos de bere

Încearcă o reţetă apetisantă de pui în sos de bere, simplu şi uşor de preparat.
Ingrediente
2 linguri ulei 4 bucăţi piept de pui 3 linguri ceapă, tăiată julien sare piper 2 linguri pătrunjel tocat 120 ml bere 1 lingură muştar boabe 2 linguri sos de soia
Mod de preparare
Condimentezi bucăţile de piept de pui cu sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei, aproximativ 6 minute, pe fiecare parte. Scoţi pe o farfurie şi acoperi.
Căleşti ceapa în aceeaşi tigaie, 1 minut, până se înmoaie. Separat, amesteci berea, sosul de soia şi muştarul. Combini cu ceapa şi laşi să dea în clocot, apoi reduci focul şi mai laşi până ce sosul începe să scadă. Serveşti pieptul de pui cu sos şi pătrunjel.
Sursa http://www.cookinglight.com