Ravioli cu nuci
O reţetă deosebită. Descoperă savoarea nucilor, încearcă această reţetă şi spune-ne cum ţi-a ieşit!
Ingrediente:
1pachet ravioli cu brânză 1½ pahar zahăr 1 cubuleţ unt 100 g nuci frunze de mentă
Mod de preparare:
Prepari ravioli conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Îi pui la scurs. Opreşti un pahar din apa în care au fiert. Tai miejii de nucă şi-i laşi deoparte. Pui zahărul într-un vas şi-l caramelizezi. Ai grijă să nu se ardă pentru că se amărăşte. Când s-a topit, dai vasul deoparte şi adaugi untul. Încorporezi şi pui în zahărul caramelizat ravioli şi nucile. Amesteci să se combine aromele şi, dacă e cazul, mai torni puţină apă.
Serveşti cald şi decorezi, după gust, cu mentă.