Reţetă de supă-cremă de pui şi ciuperci

În sezonul rece, supele sunt perfecte în orice zi a săptămânii. Sunt delicioase şi în plus, sunt necesare pentru că stomacul trebuie să primească ceva cald. Sunt uşor de preparat şi nu necesită mult timp.
Supă-cremă de pui şi ciuperci
Este plină de ingrediente delicioase şi aromate, iar adăugarea ciupercilor îi dă un gust delicios pe care îl vei iubi. Ingrediente
- 1 lingură de ulei
- 2 linguri de unt, nesărat
- 3 căţei de usturoi tocaţi
- 1 ceapă
- 3 morcovi decojiţi şi tăiaţi cuburi
- ţelină, tăiată cuburi
- 1linguriţă de cimbru uscat
- 1 ceaşcă de făină albă
- frunze de dafin
- pătrunjel proaspăt, tocat
- 1 crenguţă de rozmarin
- 5 ciuperci tăiate felii subţiri
- pieptul de pui, fiert şi taiat cuburi
- sare şi piper