Reţeta perfectă de ciorbă oltenească de praz

ciorba de praz jpeg

Ciorba oltenească de praz îţi va umple bucătăria de arome şi-i va îndemna pe toţi cei dragi să mai ceară o porţie.

De ce ai nevoie pentru ciorba oltenească de praz

3-4 fire de praz 1 ceapă medie 2-3 morcovi 1 l borş 2 l apă 1 legătură de pătrunjel sare ulei

Cum se prepară ciorba oltenească de praz

Cureţi legumele. Mărunţeşti ceapa, tai morcovii pe lungime (bastonaşe) şi prazul în rondele medii. Pui la fiert apa, împreună cu morcovii şi prazul. Ceapa o căleşti separat, în puţin ulei, şi o adaugi ulterior în oală. Potriveşti de sare şi laşi la foc mediu, 40-45 minute. Fierbi separat borşul şi îl torni în oală, mai laşi câteva clocote şi stingi focul. Presari pătrunjelul tăiat fin şi serveşti.



Recente

zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg
copil mancare sanatoasa shutterstock 376928611 jpg
salata de vinete shutterstock 1789607375 jpg
afinata shutterstock 1163799046 jpg
tarator supa de iaurt cu castraveti shutterstock 685307626 jpg
cirese 1 advertorial jpeg
panna cotta caise shutterstock 288283781 jpg
plachie de pește shutterstock 529239796 jpg
salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg