Risotto cu ciuperci de pădure

Simplu. Uşor de preparat. Potrivit pentru orice ocazie.
Ingrediente
400 g orez cu bob lung 800 ml supă de pui 2 cepe 300 g ciuperci de pădure congelate 5 căţei usturoi 4 linguri ulei de măsline 1 legătură pătrunjel verde sare piper Mod de preparare
Pui la fiert într-o cratiţă ciupercile tăiate felii pentru 15-20 de minute, după care le scoţi şi le laşi să se răcească. Tai ceapa şi usturoiul mărunt şi le căleşti puţin în uleiul de măsline încins Adaugi orezul şi amesteci bine. Pui supa şi laşi să fiarbă, la foc mic, circa 15-20 de minute. Când orezul este aproape fiert, adaugi ciupercile şi pătrunjelul tocat mărunt, după care condimentezi cu sare şi piper, după gust. Mai laşi cinci minute, opreşti focul, acoperi cu un capac şi aştepţi cinci minute înainte să-l serveşti.