Ruladă cu brânză şi ardei

Nu are carne, dar totuşi are ouă. Aşa că poi pregăti rapiud această ruladă cu brânză şi ardei pentru toată familia ta.
Ingrediente pentru ruladă cu brânză şi ardei
Pentru foaie 6 ouă 3 linguri smântână 2 linguri făină 100 g caşcaval
300 g brânză de vaci
100 g caşcaval
2 linguri smântână
1 legătură ceapă verde
1 ardei roşu
1 legătură pătrunjel verde
sare
piper
3 linguri ulei
1 foaie salată
Mod de preparare pentru ruladă cu brânză şi ardei
Se bat ouăle cu smântâna, caşcavalul ras şi făina şi se condimentează cu sare şi piper. Se întinde compoziţia într-o tavă unsă cu ulei şi se dă la cuptor pentru 20 de minute. Se amestecă brânza cu smântâna, se adaugă ardeiul tăiat mărunt, caşcavalul tăiat cubuleţe, ceapa verde tocată, salata tăiată fâşii, sare şi piper şi se omogenizează. După ce se scoate foaia de omletă din cuptor, se răstoarnă pe o tavă, se întinde crema de brânză, se rulează şi se taie bucăţi. Se decorează cu ardei roşu, pătrunjel şi ceapă verde tăiate mărunt.