Ruladă cu foi de napolitană

Această ruladă cu foi de napolitană este foarte uşor de preparat şi pe gustul oricui!
Ingrediente
3 foi napolitană
Pentru umplutura de biscuiţi 200 g zahăr 2 căni apă 400 g biscuiţi simpli
250 g zahăr
300 g lapte praf
100 g cocos
1 esenţă de vanilie
100 g margarină
50 ml apă
Mod de preparare
Mai întâi, rupi biscuiţii şi îi treci prin maşina de tocat. Dacă vrei să nu foloseşti maşina de tocat, îi zdrobeşti fin cu un sucitor. Pentru umplutura de biscuiţi, caramelizezi 200 g de zahăr şi apoi torni cu atenţie apa. Laşi pe foc până se topeşte zahărul, amestecând din când în când, şi adaugi biscuiţii măcinaţi.
Pentru crema de cocos, amesteci apa cu zahărul într-o crăticioară şi o aşezi pe foc. Laşi până se topeşte zahărul, după care adaugi margarina şi laşi să se topească şi ea. Iei vasul de pe foc, pui laptele praf, nuca de cocos, esenţa şi amesteci.
Aşezi cele trei foi de napolitană pe masă, împarţi umplutura caldă cu biscuiţi pe fiecare foaie şi întinzi cu un cuţit cu lama mai lată cât poţi de uniform. Peste crema de biscuiţi, întinzi şi crema de cocos (tot caldă). Trebuie să lucrezi cât poţi de repede, pentru că se întăresc cremele şi nu mai poţi să le întinzi bine.