Ruladă cu frişcă

Gingerbread Cake Roll 10 of 12 jpeg

Este combinaţia ideală de blat cu gust de turtă dulce şi frişcă spumoasă.

Ai nevoie de

Pentru ruladă

3 ouă

½ cană zahăr

¼ cană sos de mere

½ cană melasă

1 cană făină

1 plic praf de copt

2 linguri scorţişoară

1 lingurp ghimbir

½ lingură sare

Pentru umplutură

1 cană smântână dulce

2 căni zahăr pudră

½ lingură esenţă de vanilie

Pune într-o tavă hârtie de copt. Mixează ouăle, adaugă treptat zahărul, sosul de mere şi melasa. Încorporează făina, praful de copt, scorţişoara, ghimbirul şi sarea. Toarnă compoziţia în tavă şi dă-o la cuptor până trece testul scobitorii.

Între timp prepară umplutura. Bate smântâna cu zahărul, iar după ce s-a întărit adaugă esenţa de vanilie. După ce s-a răcit blatul, întinde umplutura şi rulează.

Sursa foto http://www.crazyforcrust.com

http://www.crazyforcrust.com