Salată cu tagliatelle

Cea mai bună salată cu tagliatelle o poţi prepara la cină sau, de ce nu, chiar şi la prânz.
Ingrediente pentru salată cu tagliatelle
300 g tagliatelle 100 g şuncă de pui sau de curcan 100 g caşcaval 120 g porumb 1 dovlecel 2 fire de ceapă verde 1 roşie 2 ouă fierte busuioc ulei sare piper
Mod de preparare pentru salată cu tagliatelle
Fierbi tagliatellele în apă clocotită cu sare timp de 10 minute, apoi le scurgi şi le treci sub un jet de apă rece. Separat, fierbi ouăle. Tai mărunt partea albă de la ceapa verde, tai cubuleţe dovlecelul decojit şi le căleşti în puţin ulei. Adaugi porumbul, puţin busuioc şi torni totul peste tagliatellele fierte. Pui caşcavalul bucăţele, şunca tăiată fâşii, ouăle tăiate jumătăţi, roşia tăiată felii şi firele de ceapă tocate. Potriveşti gustul de sare şi piper şi amesteci totul pentru a obţine cea mai bună salată de tagliatelle.