Salată de primăvară cu pui şi parmezan
Primăvara este sezonul salatelor. Le poţi încerca în orice combinaţii, cu orice ingrediente. Noi îţi propunem o reţetă delicioasă cu pui şi parmezan, cu sos de alune, ideală pentru un prânz uşor sau cină.
Ingrediente
1 salată Romaine
200 g pui, gătit
parmezan
Pentru dressing
20 g alune
1-2 linguri iaurt
1 lingură sos Worcestershire
2-3 bucăţi peşte anşoa
capere, după gust
1 lingură muştar
zeama de la ½ lămâie
1 căţel de usturoi, pisat
sare
piper
Mod de preparare
Mixezi alunele într-un blender cu celelalte ingrediente pentru dressing, până obţii un sos. Într-un bol, aşezi frunzele de salată şi puiul tăiat bucăţele. Presari parmezan, după gust. Torni dressing-ul şi amesteci. Serveşti cu extra anşoa, dacă doreşti.
Sursa https://realfood.tesco.com