Salată de sezon cu creveţi
O salată de sezon, cu ridichi şi ceapă verde, şi creveţi, e un deliciu sănătos.
900 g creveţi curăţaţi
2 linguri ulei pentru prăjit
ulei de măsline
sare
piper
120 g ridichi tăiate rondele subţiri
4 fire de ceapă verde, tăiate fin
60 ml suc proaspăt de portocale
1 linguriţă miere
2 linguri maioneză
1/4 cană mentă verde tocată, plus ceva pentru ornat
Cum prepari salată de sezon cu creveţi:
Sotezi creveţii la foc mediu-mare 4 minute.
Combini creveţii, ulei de măsline, sare, piper şi următoarele 4 ingrediente într-un bol mare.
Amesteci sucul de portocale, următoarele 3 ingrediente, sare şi piper, după gust şi torni peste creveţi. Serveşti rece, de la frigider.
Sursa: http://www.myrecipes.com