Salată de surimi cu iaurt

Capture jpeg

Ingrediente:

250 g bastonaşe de crabi (surimi) 1 cutie de porumb fiert 2 iaurturi cremoase mici 1 legătură de ceapă verde zeama de la o lămâie 4-5 căţei de usturoi, zdrobiţi ghimbir ras 4 ouă fierte sare piper

Mod de preparare:

Opăreşti bastonaşele de crabi în apă cu sare, puţin usturoi şi ghimbir proaspăt ras. Scoţi şi laşi la răcit. Pui boabele de porumb la scurs. Speli şi toci ceapa verde. Tai cubuleţe bastonaşele de crabi şi le pui într-un bol, la fel procedezi şi cu ouăle fierte. Pui deasupra ceapa verde tocată, boabele de porumb, restul de usturoi pisat şi zeama de lămâie.

Amesteci uşor ingredientele, torni iaurtul, potriveşti de sare şi piper şi amesteci. Dai salata la frigider înainte de-a o servi!