Salată de ton cu cartofi şi fasole verde

Combinaţia de gusturi din această salată este de-a dreptul cuceritoare. Deşi pare simplă, această salată de ton cu cartofi şi fasole verde este foarte atrăgătoare şi foarte săţioasă tocmai datorită bogăţiei de ingrediente din farfurie.
Salată de ton cu cartofi şi fasole verde - Ingrediente
4-5 cartofi noi 200 g fasole verde proaspătă sau din conservă 100 g fasole uscată albă din conservă 1 cutie ton bucăţi 70 g rucola ketchup sare piper
Salată de ton cu cartofi şi fasole verde - Mod de preparare
Cartofii se spală bine şi se pun la fiert. Când sunt gata, se scurg, se curăţă de coajă, se lasă să se răcească, se taie cuburi mai mari şi se pun într-un castron. Dacă se foloseşte fasole verde, aceasta se curăţă şi se fierbe 10 minute în apă cu sare. Se adaugă ambele tipuri de fasole scurse bine peste cartofi, se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi se amestecă. Se adaugă tonul scurs, rucola şi se amestecă uşor. Salata de ton cu cartofi şi fasole verde se serveşte stropită cu ketchup, după gust.