Salată din piept de pui

Ar fi bine să ne obişnuim să mâncăm sănătos şi uşor în fiecare seară. Propunerile noastre te pot îndruma şi ajuta să-ţi fie mai uşor.
Ingrediente
500 g piept de pui 3 cartofi 1 ceapă roşie 1 măr Ionatan 2-3 fire de ceapă verde 1 salată verde 2 linguri maioneză light câteva alune de pădure sare piper
Cum se prepară
Se fierbe pieptul de pui în apă cu sare, îndepărtând spuma formată. Când este bine fiert, se strecoară, se taie cubuleţe şi se pune într-o salatieră. Cartofii se fierb separat, cu tot cu coajă, în apă cu sare, se strecoară, se curăţă coaja, se taie cubuleţe şi se adaugă în salatieră. Se mai pun mărul curăţat de seminţe şi tăiat cubuleţe şi ceapa roşie tăiată mărunt. Se condimentează cu sare şi piper, se asezonează cu maioneză light şi se amestecă uşor. Se serveşte pe pat de frunze verzi de salată, presărată cu alune mărunţite şi cu ceapă verde tăiată mărunt.