Sendviș cu ton și salată de ouă
Iată cum se poate prepara un prânz rapid, gustos şi sănătos.
Ingrediente
1 conservă ton în ulei de măsline
4 foi salată verde
6 felii pâine
Pentru salata de ouă:
4 ouă fierte tari
2 linguri maioneză
1 lingură muștar
sare și piper, după gust
Mod de preparare
Pentru salata de ouă, descojești ouăle, le tai cubulețe, le amesteci cu maioneza, cu muștarul și cu sare și piper până obții o consistență cremoasă.
Scurgi bine tonul din conservă și îl zdrobești cu furculița până obții bucăți mai mici.
Întinzi pe o felie de pâine jumătate din cantitatea de salată de ouă, așezi salata verde, spălată și uscată bine, pui o altă felie de pâine, peștele, acoperi cu o altă felie de pâine și presezi ușor. Procedezi astfel cu ingredientele rămase.
Servești sendvișurile imediat!