Somon în crustă de pesmet, la cuptor

peste jpeg

În doar 30 de minute acest preparat va fi gata, aşadar este potrivit pentru cinele târzii.

De ce ai nevoie pentru somon

500 g somon

sare

piper

1 ceapă mică roşie

Pentru crustă

150 g pesmet

50 g brânză feta

1 linguriţă oregano

mărar

2 linguri ulei

3-4 căţei de usturoi

Cum se prepară somonul

Dai drumul la cuptor. Pentru crustă, amesteci brânza rasă cu oregano, pesmetul, mărarul tocat, usturoiul şi uleiul. Tai ceapa roşie felii.

Asezonezi somonul cu sare şi piper şi-l aşezi într-o tavă cu hârtie de copt. Pui deasupra pesmetul şi presezi uşor, iar deasupra aşezi feliile de ceapă. Dai tava la cuptor aproximativ 20-30 de minute.

Sursa https://nashifood.com

https://nashifood.com