Sos de busuioc

sos de busuioc jpeg

Este incredibil de aromat şi sănătos în acelaşi timp. Poate fi un minunat dressing pentru salata de legume, dar paote fi turnat şi în farfurie alături de pui la grătar şi peşte.

Iar modurile în care poate fi combinat nu se opresc aici. Poate fi folosit la pizza, la paste, adăugat într-un sandviş sau consumat alături de legume crude, drept gustare între mese.

De ce ai nevoie pentru sos de busuioc

140 g migdale

1 lingură ulei de măsline

1 lingură suc de lămâie

120 ml apă

1 mână busuioc proaspăt

sare

piper

Cum se prepară sos de busuioc

Înmoi migdalele două ore, le scurse şi le îndepărtezi coaja maro. Pui migdalele în blender alături de ulei şi zeama de lămâie. Le zdrobeşti doar până ce capătă o consistenţă fină, fără însă a se transforma în unt. Adaugi apă caldă până ajungi la consistenţa dorită, frunzele de busuoc şi mixezi din nou până se omogenizează. Condimentezi cu sare şi piper după gust.

Sursa foto http://nutritionistmeetschef.com

http://nutritionistmeetschef.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg