Spaghete cu ciuperci şi dovlecei

spaghete paste dovlecei vinete jpeg

Pastele sunt întotdeauna la îndemâna tuturor, iar aceste spaghyete cu ciuperci şi dovlecei se prepară în numai 40 de minute.

Ingrediente pentru spaghete cu ciuperci şi dovlecei

500 g spaghete 2 dovlecei 300 g ciuperci 2 ardei graşi 300 g roşii tăiate cubuleţe ulei sare piper 2 căţei usturoi 1 ceapă roşie mentă 2 fire ceapă verde

Mod de preparare pentru spaghete cu ciuperci şi dovlecei

Fierbi spaghetele în apă cu o lingură de ulei şi puţină sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. În puţin ulei, sotezi ceapa tocată şi usturoiul pisat. Apoi pui roşiile cu tot cu suc, ardeii graşi tocaţi şi dovleceii tăiaţi felii. Apoi, adaugi şi ciupercile tăiate felii subţiri.

Amesteci, potriveşti de sare şi piper şi după câteva minute iei de pe foc. Când pastele s-au fiert, le amesteci cu compoziţia de legume. Dacă vrei mai mult sos, torni un polonic din apa în care au fiert spaghetele. Ţii pe foc 1-2 minute şi-l închizi. Ornezi fiecare porţie cu ceapă verde tocată şi frunze de mentă. Serveşti cât sunt calde.