Ştrudel cu caise

Pastry Pie with Apricots and Marchpane jpeg

Un desert rapid de sezon este ştrudelul cu caise. Vezi cum se prepară!

Ai nevoie de

500 g aluat foitaj fără drojdie

1 kg caise

1 lingură unt

80 g pesmeţi măcinaţi

100 g zahăr

1 lingură amidon

1 ou

zahăr pudră, pentru decor

Cum se prepară tortul

Întinzi aluatul dezgheţat pe un prosop de bumbac, îl ungi cu untul topit şi-l presari cu pesmeţii măcinaţi. Cureţi caisele de sâmburi, le tai cubuleţe şi le amesteci cu amidonul, apoi le aşezi peste aluatul întins şi pe deasupra le presari cu zahăr. Rulezi aluatul cu ajutorul prosopului. Pui ştrudelul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Îl ungi cu oul bătut şi-l coci 20 de minute, la 190° C.  Îl decorezi cu zahărul pudră.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg