Sufleu cu ardei

Tot secretul pentru un sufleu cu ardei reuşit este cuptorul închis pe întreaga perioadă de coacere.
Ingrediente pentru sufleu cu ardei
1 ceapă mică tocată 1 cană ardei roşu şi verde tocat 60 g unt 750 ml lapte 170 g mălai 250 g brânză tare rasă 2 linguri pătrunjel tocat 1 lingură sare 2 gălbenuşuri 7 albuşuri ulei pentru uns formele
Mod de preparare pentru sufleu cu ardei
Topeşti untul într-o tigaie şi sotezi ceapa şi ardeii, până se înmoaie puţin. Torni laptele şi când începe să fiarbă adaugi mălaiul, amestecând continuu până când compoziţia începe
să se îngroaşe. Adaugi brânza, pătrunjelul şi o jumătate lingură de sare. Amesteci gălbenuşurile şi pui în ele o cană din compoziţia din tigaie. Mixezi şi torni compoziţia înapoi, mai laşi să dea 1-2 clocote şi stingi focul. Baţi albuşurile spumă cu restul de sare şi le încorporezi în compoziţia cu ardei. Umpli formele unse cu ulei şi dai sufleurile la cuptor aproximativ 35 de minute. Vei obţine cel mai bun sufleu cu ardei!
sursa foto: StockFood