Sufleu de conopidă

Sună minunat, nu-i aşa? Închipuieţi ce surprinşi vor fi invitaţii când îi vei servi cu această delicatesă.
Ai nevoie de
2 căni broccoli mărunţit
2 linguri ardei iute tocat mărunt
3 linguri unt
1 căţel de usturoi pisat
2 linguri făină de orez
100 g cremă de brânză
1 linguriţă sare
1 cană lapte
4 albuşuri
3 gălbenuşuri
Unge cu unt formele de sufleu şi dă drumul la cuptor.
Topeşte untul, adaugă usturoiul şi găteşte-l pentru 3 minute. Adaugă făina şi amestecă. Toarnă laptele, sarea, ardeii iuţi şi broccoli. Când începe să fiarbă dă focul mai mic şi încorporează crema de brânză. Dă deoparte de pe foc şi adaugă gălbenuşurile unul câte unul, amestecând bine. Bate albuşurile spumă şi omogenizează-le uşor în compoziţie. Umple formele de brioşe şi dă-le într-o tavă la cuptor pentru 25 de minute sau până când se rumenesc uşor.
Sursa foto http://www.fearlessdining.com