Supă cremă de ciuperci cu pui

Cu o reţetă atât de bună, prânzul de duminică va deveni în scurt timp masa preferată a tuturor membrilor familiei. Învaţă să prepari supă cremă de ciuperci cu pui!
De ce ai nevoie pentru supă cremă de ciuperci cu pui
1 lingură ulei
1 piept de pui dezosat
2 linguri unt
3 căţei de usturoi
300 g ciuperci
1 ceapă
3 morcovi
1 ţelină
3 linguri făină
800 ml supă de pui
200 g smântână
sare
piper
Cum se prepară supă cremă de ciuperci cu pui
Încingi uleiul şi căleşti pieptul de pui tăiat bucăţi şi asezonat cu sare şi piper după gust. Când furculiţa intră cu uşurinţă în carne, îl dai deoparte. Separat, într-o oală, topeşti untul şi căleşti ceapa, usturoiul pisat, morcovii, ciupercile şi ţelina, toate tăiate bucăţi. Când s-au înmuiat legumele, adaugi făina, supa de pui şi bucăţile de piept de pui tocate. Laşi să fiarbă încă 5-6 minute, pui smântâna, condimente după gust şi laşi să fiarbă până când supa capătă o consistenţă cremoasă.