Supă-cremă din funze de ridichi

supa crema frunze ridichi jpeg

A venit primăvara! De ceva vreme au apărut în pieţe legăturile de ridichi, roşii şi dolofane. Nu le aruncaţi funzele, ci faceţi din ele această supă care este foarte sănătoasă şi uşor de preparat.

Ingrediente pentru supa-cremă din frunze de ridichi frunzele de la 4 legături de ridichi 1 ceapă 3 cartofi sare feliuţe de ridichi de lună 1 cubuleţ de unt, opţional

Mod de preparare supă-cremă din funze de ridichi

Speli bine frunzele, cureţi cartofii şi ceapa şi le tai cubuleţe. Pui cartofii şi ceapa la fiert şi, când s-au fiert pe jumătate, adaugi funzele de ridichi şi sare după gust. După ce s-au fiert, le laşi puţin la răcorit, le strecori, păstrezi apa, iar legumele le pui în blender şi le mixezi până când obţii un piure fin. În funcţie de cât de groasă vrei supa torni din apa în care au fiert. Serveşti supa-cremă, dacă vrei, cu câteva feliuţe de ridichi şi cu crutoane. Dacă nu ţii post poţi pune şi un cubuleţ de unt. În acest caz mai dai supa în câteva clocote.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg